STAATSCOURANT VERKEERSBESLUIT ten behoeve van het instellen van een gehandicaptenparkeerplaatsen op kenteken nabij woning Korhoender 8 en het opheffen van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken nabij de woning Pater Pirestraat 17, te Goirle.

Bekendmaking voor Verkeer | Weg in Goirle

Geplaatst op Lokaalnieuwsgoirle.nl op: 21-05-2024

  1. Bekendmakingen goirle
  2. STAATSCOURANT VERKEERSBESLUIT ten behoeve van het instellen van een gehandicaptenparkeerplaatsen op kenteken nabij woning Korhoender 8 en het opheffen van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken nabij de woning Pater Pirestraat 17, te Goirle.

Verkeer | Weg Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente

Een parkeervak aan de Korhoender aanwijzen als gehandicaptenparkeerplaats op kenteken voor de bewoner van Korhoender 8. Hiervoor zal een verkeersborden E6, van bijlage 1 van het RVV 1990, voorzien van een onderbord met kenteken geplaatst worden, zoals aangegeven op de tekening behorende bij dit verkeersbesluit. In de Pater Pirestraat, nabij huisnummer 17, zal het verkeersbord E6, met onderbord, worden verwijderd.

Unknown

 Lokaalnieuwsgoirle.nl Redactie

Lokaalnieuwsgoirle.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Goirle. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.